Over Boerin en de Kok

Boerin en de Kok is opgericht om mensen te voeden. Letterlijk en figuurlijk, met een combinatie van culinair, gastvrijheid en duurzaamheid. Op onze boerderij vlakbij de stad ervaar je daarvoor ruimte, rust en een hartelijke ontvangst.

Iedereen van ons team staat klaar om jullie te verwennen, te ontzorgen en te inspireren. Onze aanpak is persoonlijk en professioneel. Een hartelijk welkom, heerlijk eten en een ontspannen sfeer maken onze boerderij een plek om ongedwongen te genieten.

Wij willen mensen laten zien hoe we door bewust te ondernemen een zo klein mogelijke footprint achterlaten. Dat doen we onder andere door vegetarisch te koken, waar mogelijk met biologische en/of lokale producten. We koken seizoensgebonden en maken zo min mogelijk waste. Wij scheiden afval, maken zelf onze vruchtbare compost die we in de tuin gebruiken. We gooien nooit eten weg. We proberen altijd kritisch te blijven op onze maatschappelijke impact.