Kookworkshops voor groepen zoals een teambuilding of het vieren met familie of vrienden

  • Klassieke menu’s: Italiaans – Mezze – Nederlands
  • Vegetarisch koken met het seizoen: Ottolenghi lente – zomer – herfst – winter
  • Ruimte: Je bent op de boerderij, er is een moestuin, uitzicht, dieren en gratis parkeren!
  • Gastvrij: Je wordt ontvangen met hapjes passend bij het thema.  Het begintijdstip is in onderling overleg.
  • Gebalanceerd: De menu’s zijn zo samengesteld dat iedereen, met wisselend kookniveau, er een leuke en lekkere avond aan beleeft
  • Uitzonderingen: We houden rekening met alle vormen van dieetwensen. Halal, vegetarisch, glutenvrij. Iedereen hoort erbij.
  • Duurzaam: We gebruiken biologisch vlees en zuivel en waar mogelijk lokaal geproduceerde ingrediënten zoals tarwebloem van Molen de Zandhaas, kaas van onze buren en natuurlijk groente uit de moestuin!
  • Klik hier voor de prijzen
  • Wil je individueel opgeven voor een workshop, zie dan bijvoorbeeld onze kookclinic Snijtechnieken of Ottolenghi