Een korte kookles van 2 uur waarin je de basistechnieken leert van het snijden.

Kookclinic Snijtechnieken
Heb je met zegels van een grote supermarkt voor een prachtige nieuwe messenset gespaard? En ook al twee doosjes pleisters gebruikt? Leer in deze korte kookclinic hoe je snel en veilig kunt snijden met je nieuwe scherpe messen.

Basis Kooktechnieken
De basis van goed leren koken begint bij een goed gebruik van je materialen. Je leert het scherp houden van je mes met een aanzetstaal. Je leert hoe je je snijdende hand beweegt en hoe je je begeleidende neerzet. En je leert klassieke snijtechnieken zoals julienne en brunoise.

Je kunt je inschrijven en betalen via de site van Martijn Postma: 

Voor data zie: Agenda


Cuisine Quarantaine

De kookstudio is gesloten en daarom gaan wij online verder. Met interactieve kooklessen via je eigen scherm. Koop je ingrediënten, log in en kook mee via Zoom.
Chef Martijn leert je tips en trucs en als je vragen hebt: stel ze direct tijdens de live kooklessen.

Overdag van 14.00 - 14. 45 kookt hij met kinderen een nagerecht.
's Avonds van 18.00 - 18. 45 uur kookt hij samen met jou je avondmaaltijd.

Kosten: Betaal wat je wil.

Voor meer info, programma zie: https://www.martijnpostma.nl/cuisine-quarantaine/

Klik op de esc button op uw toetsenbord of rechtsonder op het kruisje om deze popup te sluiten