Een korte kookles van 2 uur waarin je de basistechnieken leert van het snijden.

Kookclinic Snijtechnieken
Heb je met zegels van een grote supermarkt voor een prachtige nieuwe messenset gespaard? En ook al twee doosjes pleisters gebruikt? Leer in deze korte kookclinic hoe je snel en veilig kunt snijden met je nieuwe scherpe messen.

Basis Kooktechnieken
De basis van goed leren koken begint bij een goed gebruik van je materialen. Je leert het scherp houden van je mes met een aanzetstaal. Je leert hoe je je snijdende hand beweegt en hoe je je begeleidende neerzet. En je leert klassieke snijtechnieken zoals julienne en brunoise.

Je kunt je inschrijven en betalen via de site van Martijn Postma: 

Voor data zie: Agenda


Per 1 juni zijn wij weer geopend!

Elke zaterdag van 11.00 -17.00 uur: huisgemaakte taart en limo, poldertosti's of een borrelplank met wijn. Bij mooi weer op het terras, anders binnen. Voor een plekje kun je reserveren via mail, telefoon of aan de deur. Zie hier ons menu.

Feestjes en diners kunnen bij ons op het erf.

Kookworkshops zijn mogelijk tot 10 personen. Met groepen of bij een open kookworkshop bijv. Ottolenghi of Snijtechnieken.

Je kunt bij ons Corona-proof vergaderen tot 12 personen.

 

---

 

Klik op de esc button op uw toetsenbord of rechtsonder op het kruisje om deze popup te sluiten