Snijtechnieken leren, koken als Ottolenghi, of liever plant-aardig? Bekijk onze agenda!

Mini Kookles Inmaken

Datum: 1 juni
Duur: 11.00 – 12.00
Kosten: € 10

Tijdens de Amstellanddag geven we een heerlijke, hands-on workshop waarin je leert hoe je zelf groenten kunt inmaken. Denk aan frisse courgette, pittige rode ui in een lekkere zoetzuur.

In een ontspannen sfeer ontdek je de basisprincipes van het inmaken – ambachtelijk, duurzaam én lekker. Het is makkelijker dan je denkt, en met een paar trucs kun je met je eigen ingemaakte groentes een gerecht een leuke twist geven.

Aan het einde van de workshop neem je je zelfgemaakte potje mee naar huis. Leuk om cadeau te geven (of lekker zelf op te eten)!

Kookclinic Snijtechnieken

Datum: 15 juni
Duur: 10.00 – 12.00
Kosten: € 45

In deze korte kookclinic leer je hoe je snel en veilig kunt snijden met je (nieuwe) scherpe messen.

Kookworkshop Ottolenghi

Datum: 14-09-2025
Tijd: 16.00 – 19.30 uur
Kosten: € 87,50

Doe mee met deze vegetarische workshop van de bekende chef Yotam Ottolenghi met groenten in de hoofdrol.

Kookclinic Snijtechnieken

Datum: 21 september
Duur: 10.00 – 12.00
Kosten: € 47,50

In deze korte kookclinic leer je hoe je snel en veilig kunt snijden met je (nieuwe) scherpe messen.

Kookcursus Vegetarisch

Datum: 28 september, 5 oktober, 12 oktober 2025
Duur: 16.00 – 19.30 uur, 3 lessen
Kosten: € 249

In drie lessen leer je te koken met groentes in de hoofdrol. Je leert kooktechnieken, bereidingswijzes en smaakcombinaties om makkelijker zonder gebruik van vlees en vis.

Op de hoogte blijven?

Laat je e-mailadres achter en ontvang inspiratie voor smaakvolle recepten, duurzame tips en updates van de boerderij!

Copyright Boerin en de Kok | Ontwerp Esther Buchel | Realisatie: Muzo Media