Private Dining

Schuif bij ons aan voor ons wisselende seizoensmenu.

Menu Januari / Februari

makreelfilet op snijboon, tomaat en peterselie met hollandaise
*
cappuccino van wortel, room en knapperige pancetta
*
veldsla en rode sla met gemarineerde paddenstoelen, blauwe kaas en walnoot
*
diamanthaas met koffiekorst, stamppot met winterpostelein, geroosterde gekleurde wortel met aardpeerjus
vega: vegetarische Beet wellington
*
hangop met amandelkrul, stoofpeer en crumble van chocola

De kosten voor een 4 gangen menu, exclusief drankjes, vanaf 16 personen zijn:

zondag t/m donderdag: € 49

vrijdag en zaterdag: € 59

 

In de maand december hebben wij andere tarieven.


Cuisine Quarantaine

De kookstudio is gesloten en daarom gaan wij online verder. Met interactieve kooklessen via je eigen scherm. Koop je ingrediënten, log in en kook mee via Zoom.
Chef Martijn leert je tips en trucs en als je vragen hebt: stel ze direct tijdens de live kooklessen.

Overdag van 14.00 - 14. 45 kookt hij met kinderen een nagerecht.
's Avonds van 18.00 - 18. 45 uur kookt hij samen met jou je avondmaaltijd.

Kosten: Betaal wat je wil.

Voor meer info, programma zie: https://www.martijnpostma.nl/cuisine-quarantaine/

Klik op de esc button op uw toetsenbord of rechtsonder op het kruisje om deze popup te sluiten