Private Dining

Schuif bij ons aan voor ons wisselende seizoensmenu.

Menu Januari / Februari

makreelfilet op snijboon, tomaat en peterselie met hollandaise
*
cappuccino van wortel, room en knapperige pancetta
*
veldsla en rode sla met gemarineerde paddenstoelen, blauwe kaas en walnoot
*
diamanthaas met koffiekorst, stamppot met winterpostelein, geroosterde gekleurde wortel met aardpeerjus
vega: vegetarische Beet wellington
*
hangop met amandelkrul, stoofpeer en crumble van chocola

De kosten voor een 4 gangen menu, exclusief drankjes, vanaf 16 personen zijn:

zondag t/m donderdag: € 49

vrijdag en zaterdag: € 59

 

In de maand december hebben wij andere tarieven.


Per 1 juni zijn wij weer geopend!

Elke zaterdag van 11.00 -17.00 uur: huisgemaakte taart en limo, poldertosti's of een borrelplank met wijn. Bij mooi weer op het terras, anders binnen. Voor een plekje kun je reserveren via mail, telefoon of aan de deur. Zie hier ons menu.

Feestjes en diners kunnen bij ons op het erf.

Kookworkshops zijn mogelijk tot 10 personen. Met groepen of bij een open kookworkshop bijv. Ottolenghi of Snijtechnieken.

Je kunt bij ons Corona-proof vergaderen tot 12 personen.

 

---

 

Klik op de esc button op uw toetsenbord of rechtsonder op het kruisje om deze popup te sluiten