Wees welkom voor een bijeenkomst op gepaste afstand

Vanzelfsprekend heeft de gezondheid van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. In dit document laten we u zien welke maatregelen Boerin en de Kok heeft genomen om risico’s op besmetting en verspreiding van het Corona-virus te voorkomen.

Om u zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen, volgen we de maatregelen van het RIVM zo strikt als mogelijk op. Hierbij is aan alles gedacht en voldoen wij aan alle richtlijnen van de overheid voor een onbezorgd en veilig verblijf.

Hoe vullen we dit in?
Houd 1,5 meter afstand. Zowel tot elkaar als tot onze collega’s. U kunt alleen onze gast zijn, indien u twee weken klachtenvrij bent.

Bij de looproutes, hebben we eenrichtingsverkeer. Dat betekent dat er één deur is voor de ingang van de vergaderruimte en één deur voor de uitgang.

Het vraagt wat aanpassing en het zal wellicht tot wat ongemak leiden, maar deze nieuwe situatie vraagt aanpassing van ons allemaal. Met enige flexibiliteit ten opzichte van de ontstane situatie en begrip en respect voor elkaar, kunnen we weer fijn bij elkaar komen.

  • De stoelen binnen staan op 1,5 meter afstand.
  • Het koffiezetapparaat in de vergaderruimte kan tijdens vergaderingen bediend worden door 1 persoon van jullie eigen groep. Wij leveren plastic handschoentjes en er is een uitgifte punt met plexiglas scherm.
  • Op het toilet hangen papieren handdoekjes.
  • Ons prachtige terras is zodanig ingericht dat alle stoeltjes op 1,5 meter afstand van elkaar staan.
  • We zetten uw drankjes, koffie en thee op het uitgiftepunt, net als de snacks en het eten. We verzoeken u om ná elkaar hier gebruik van te maken zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft. Hierom kunnen we tijdelijk niet op nacalculatie werken.
  • De lunch wordt geserveerd in 1 persoons pakketten met eco-wegwerp bestek.
  • Veel gebruikte oppervlakken zoals deurgrepen worden regelmatig gedesinfecteerd.
  • Tijdens het huren van onze locatie door uw groep zal er géén andere groep verblijven.

Slot opmerking
We hopen u binnenkort weer bij ons te mogen ontmoeten. We doen er alles aan om de gezondheid van onze gasten en onze medewerkers te beschermen. Echter onze gasten zijn zelf te allen tijde verantwoordelijk om zich aan de maatregelen te houden.